27.ro

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului

SERVICII

servicii

Aveti nevoie de o solutie rapida si eficienta pentru promovarea imaginii companiei Dvs.? Nu stiti cate si ce fel de calculatoare, imprimante sau soft-uri va trebuie pentru afacerea Dvs.?

Doriti prezentarea produselor sau realizarilor Dvs. in cadrul unui eveniment special? Vreti sa faceti toate acestea cu un efort minim i intr-un timp cat mai scurt?

Apelati la serviciile noastre. M27 - Rapid si eficient.

tabel

Pentru toate serviciile complementare functionarii la parametri inalti a unui birou modern, va stam la dispozitie prin serviciile noastre de consultanta, management, secretariat, curierat si prelucrari de date.

 

tele Fiecare afacere are nevoile sale specifice in ceea ce priveste platforma tehnica utilizata. Identificarea acestora trebuie realizata de catre profesionisti.

Ne adaptam cerintelor clientilor nostri prin oferta noastra de vanzare sau inchiriere de echipamente de birou sau tehnica de calcul.

 

busines Asiguram organizarea perfecta a oricarui eveniment de prezentare a unui nou produs, a unei noi strategii, intr-un cuvat orice manifestare tehnica sau stiintifica (intrunire, conferinta, congres), de la planificare pana la sfarsitul evenimentului.

Pentru planificarea unei deplasari personale sau in interes de serviciu, va oferim alternativa optima daca apelati la serviciile noastre de consultanta turistica.
cruce
Identitatea vizuala este ceea ce reprezinta compania Dvs. in relatia cu concurenta si cu partenerii de afaceri.

Prin serviciile noastre de reprezentare media asiguram crearea si promovarea unei identitati corporative complexe, alcatuita din logo, slogan, pliante de prezentare, carti de vizităa, pagina profesionala de internet.
abc Colaborarea cu institutele de cercetare si cu cele de invatamant (superior dar si preuniversitar) este o traditie a companiei noastre. Suntem deschisi oricand unor noi colaborari in aceasta directie.
Va oferim servicii de suport pentru anvatamant si cercetare, precum si consultanta in administrarea si monitorizarea proiectelor de cercetare.

 

GRUP M27 SRL
Aleea Hobița 8

Bloc 303, Sc. 1, Et. 7, Ap. 32

021823, sector 2, București

Fax: 031.81.65.279

... sau ne puteti scrie un e-mail folosind campurile de mai jos. Specialistii nostri vor intra in legatura cu D-voastra in cel mai scurt timp.